Wat is Stichting Fabel ?

Stichting Fabel is in 2014 opgezet voor het organiseren van live-Action Roleplay (LARP) activiteiten en aanverwante zaken. Live-Action Roleplay kan het best vergeleken met improvisatie theater, waarbij elke deelnemer een karakter speelt in een fictieve, historische of futuristische spelwereld. Hierbij wordt, veelal buiten, de omgeving en karakters zo geloofwaardig mogelijk uitgebeeld door middel van kleding, decoratie en acteerwerk.

Stichting Fabel heeft in het verleden Fantasy activiteiten georganiseerd in de Seven Realms spelwereld en Science Fiction activiteiten in de SevCol spelwereld. Op dit moment wordt periodiek gespeeld in Seven Realms 2 (Fantasy), en Sterhaven (Science Fiction).

Voor vragen over de spelwerelden, evenementen en aanverwante zaken, zie de betreffende websites, www.sterhaven.nl en www.7realms.nl. Voor contact met het bestuur stuur een email naar bestuur@stichtingfabel.nl. Voor het werven van acteurs voor TV, Theater of andere commeciele doeleinden en informatie over andere LARP activiteiten, kijk op www.larp-platform.nl.