De Onheilspellende Opmars van een Onbehaaglijk Onraad: Seven Realms Oktober 2014

Ruim anderhalve maand geleden is een Oriaanse troepenmacht aangekomen in het dorp Dennewold. De soldaten kwamen het dorp binnen op een moment dat alles mis leek te gaan; verschillende verschrikkelijke gebeurtenissen zoals het verschijnen van een duistere tombe, het bezoek van vereffenaars die veel belastinggeld eisten van het dorp en nog vele andere onfortuinlijke gebeurtenissen liet de inwoners en bezoekers van Dennewold de moed in de schoenen zakken.

Maar het bleek dat de Orianen helemaal niet veel kwaad in de zin hebben. De soldaten marcheren door het dorp, maar zorgen ook voor extra bescherming. De handelskaravaan die mee is gekomen met het Oriaanse leger zorgt voor gezelligheid en exotische producten en kennis in het dorp. Daarbij weten de Orianen wel een leuk feest te bouwen! Een feest die ook zeker zijn ongewone gebeurtenissen had, zoals de verschijning van een harlekijn, welke een machtig fae-wezen bleek te zijn, en een mysterieus massa-visioen veroorzaakt door hallucinogene kruiden in de waterpijprook. Maar al met al is de aanwezigheid van de Orianen geen slechte invloed op het dorp Dennewold.

Toch komt de aanwezigheid van het Oriaanse leger wel met problemen: het dorp staat immers officieel onder Dolaans gezag. Verschillende invloedrijke Dolanen hebben het nieuws weken geleden al ontvangen, en Dolaans is zich langzamerhand aan het opmaken voor een tegenoffensief. Er zijn al enige spionnen geïdentificeerd binnen Dennewold, en er zullen er vast nog meer komen. De Oriaanse troepenmacht is bezig een stevige verdediging van het dorp Dennewold op te bouwen. Er wordt een palissade rondom het dorp gebouwd, en er worden voorbereidingen getroffen om een goede controle op wie en wat er het dorp in en uit gaat te organiseren.

De meest wijze aanwezigen in het dorp breken hun hoofd over de gebeurtenissen die ze hebben gezien in het visioen; wat betekende het? En hoe staat het verbonden met de recente gebeurtenissen in en rondom het dorp? De geruchten die te ronde gaan vertellen dat we waarschijnlijk nog niet het laatste gezien hebben van de geheimzinnige personages die door zowel door het dorp als door het visioen zijn gewaard.

Hoewel veel dorpelingen zich veilig wanen door de bescherming van de Orianen, zijn sommigen bezig tegen de Orianen te plotten. Dit maakt de situatie in het dorp gespannen: wat zal er gebeuren met deze mensen? En wat zal er gebeuren als er een Dolaanse troepenmacht richting het dorp wordt gestuurd? Het lijkt slechts een kwestie van tijd voor dat dat zal gebeuren…

Beste spelers, NPCs en geïnteresseerden,

Wij willen jullie van harte uitnodigingen voor ons Live RolePlaying (LRP) activiteit in Twente, georganiseerd door onze nieuw opgerichte stichting Fabel in samenwerking met spellenvereniging Fanaat en met theatersportvereniging ProDeo, en gesteund door cultuurkoepel Apollo.

De activiteit is genaamd: “De onheilspellende opmars van een onbehaaglijk onraad” Dit is het vierde meerdaagse activiteit van 7 Realms.

LRP is een kruisvorm van improvisatietheater en rollenspel waarin je zelf een karakter verzint en vervolgens in de huid kruipt van het door jouw verzonnen personage. Het zal worden georganiseerd van 10 oktober tot 12 oktober op ons terrein te Eibergen!

Site met meer informatie, regels en verhaal? www.7realms.nl. Houd ook onze facebook groep in de gaten voor het laatste nieuws!

Datum en tijd:
Van: Vrijdag 10 oktober 18:00
Tot: Zondag 12 oktober 16:00

– NPC’s en crew die helpen met opbouwen zijn welkom vanaf 12:00.
– Inchecken kan vanaf 18:00.
– We gaan ~20:00 daadwerkelijk beginnen.

Locatie:
Scoutingterrein Skoltaro, Oude Needseweg 3, Eibergen.

Overnachten:
We verzoeken deze activiteit aan alle spelers om een (IC of OC) tent mee te nemen. Neem contact op met ons als je geen eigen tent hebt en niet bij iemand anders een plek in een tent kan regelen.
Crew, NPCs en mensen met speciale behoeftes (die daarvoor contact met ons kunnen opnemen), kunnen binnen slapen. Neem dan slaapspullen zoals slaapzak, luchtbed, kussen, of iets in die trend mee.

Prijs:
Crew, NPC: 40,-
PC leden Fanaat / ProDeo: 45,-
PC met Unioncard*: 50,-
PC zonder kortingen: 52,50

*De Unioncard is de sport & cultuur kaart van de Universiteit Twente.

Deze prijzen gelden tot 19 september, daarna wordt de prijs met 5 euro verhoogd. Na 8 oktober sluit de inschrijving, het is in principe dus niet mogelijk je na deze datum in te schrijven of aan de poort een inschrijving te regelen.

Schrijf je in via deze link:
https://docs.google.com/forms/d/1pZK3ZiS4OG0KPbBo4IyI1EpL7_Sp1NyyezH0Aa2Raks/viewform

Hoe vroeger je je inschrijft, hoe meer mogelijkheid de spelleiding heeft om in te gaan op het achtergrondverhaal en persoonlijk plot van jouw PC karakter, of voor de NPCs een karakter aan te passen of te kiezen die past bij jouw speelstijl, persoonlijkheid en voorkeuren (die je aan kan geven op het inschrijfformulier).

Stuur karakters, achtergronden, vragen en wensen op naar ons SL e-mailadres sl@7realms.nl of vraag het persoonlijk aan Frank, onze karakterbeheerder.
Deze gegevens zouden wij graag vóór de activiteit ontvangen om de incheck snel te laten verlopen.

De tijd die IC verstreken is voor je karakter sinds de afgelopen keer in mei is 3 weken. Ten opzichte van de meerdaagse activiteit in september afgelopen jaar is er dus ongeveer een maand verstreken.

Let op!
Je online inschrijving is pas bevestigd als het deelnamegeld is overgemaakt op rekening NL28 RABO 0191 8364 51 t.n.v. Stichting Fabel te Enschede.

Vermeld daarvoor:
• Je eigen naam
• “PC / NPC / Crew” (welke van toepassing is)
• “7realms oktober 2014”
• “Unioncard / Fanaat lid / ProDeo lid” (als dat van toepassing is)

Je kan bij je inschrijving ook gelijk een tabkaart aanvragen door 5, 10 of 20 euro extra over te maken en in de omschrijving “TAB<bedrag>” toe te voegen, dit scheelt tijd bij de incheck.

Wat krijg je daarvoor?
Natuurlijk krijg je hiervoor deelname aan een geweldige activiteit en de mogelijkheid tot overnachten op locatie. Daarnaast zal er een ontbijt en een avondmaaltijd op zaterdag, alsmede een ontbijt op zondag geregeld worden, in het thema van de setting. Dit is allemaal inbegrepen in de prijs.
Het eten wordt georganiseerd in samenwerking met de op LRP catering gespecialiseerde stichting Yurth van Bleda.

Het ontbijt zal om ~9:30 beginnen, en voor tijd-in op zaterdag & zondag richten we ons op ~10:30.

Tijdens het gehele activiteit zal er tevens een bar aanwezig zijn waar je lunch, snacks en dranken kunt verkrijgen. Hier heb je een tabkaart voor nodig, die contant aan de bar en vooraf bij de inschrijving te koop zijn. Deze tabkaarten zullen vanaf deze activiteit in persoonlijk beheer van de speler zijn.

Voor de mensen die meehelpen met de opbouw op vrijdag en voor de mensen die op zondag blijven om te helpen met afbouwen zal er avondeten geregeld worden.

Met vriendelijke groet,

Het 7realms SL-team

Martijn Verwegen
Lennart Quispel
Frank vermeulen
Anja Jansen
Sebas Mol
Henk Meijer