De Bijster Bizarre Bazaar van de Benevolente Bezetter: Seven Realms Mei 2014

Beste Mensen,

Bij dezen willen wij jullie van harte uitnodigingen voor ons derde meerdaagse Live RolePlaying (LRP) evenement in Twente, georganiseerd door spelvereniging Fanaat in samenwerking met theatersportvereniging Pro Deo en gesteund door cultuurkoepel Apollo!

1599063_10202980442212679_509779625_o

 

LRP is een kruisvorm van improvisatietheater en rollenspel waarin je zelf een karakter verzint en vervolgens in de huid kruipt van het door jouw verzonnen personage.

Dit evenement zal plaatsvinden van zaterdag 3 tot Maandag 5 Mei te Eibergen, georganiseerd door ondergetekenden.

Site met meer informatie, regels en verhaal?
www.7realms.nl

Wanneer?
Van: Zaterdag 3 Mei 18:30
Tot: Maandag 5 Mei 16:00

– NPC’s en crew die helpen met opbouwen zijn welkom vanaf 12:00.
– Inchecken kan vanaf 18:30.
– We gaan ~20:00 daadwerkelijk beginnen.

Waar?
Scouting Skoltaro, Oude Needseweg 3 te Eibergen

Slapen?
We verzoeken dit evenement aan alle spelers om een (IC of OC) tent mee te nemen. Neem contact op met ons als je geen eigen tent hebt en niet bij iemand anders een plek in een tent kan regelen.
Crew, NPCs en mensen met speciale behoeftes (die daarvoor contact met ons kunnen opnemen), kunnen binnen slapen. Neem dan slaapspullen zoals slaapzak, luchtbed, kussen, of iets in die trend mee.

Prijs:
NPC + Crew : 40 euro
Fanaat, ProDeo PC: 42,50
PC met Xtracard: 47,50
Extern PC: 52,50

Tot en met 13 April, daarna wordt de prijs met 5 euro verhoogd.

Je kan bij je inschrijving ook gelijk een tabkaart aanvragen door 5, 10 of 20 euro extra over te maken en in de omschrijving “TAB<bedrag>” toe te voegen, dit scheelt tijd bij de inschrijving.

Stuur karakters en de excel-karaktersheet op de site, achtergronden, vragen en wensen op naar SL@sevenrealms.nl of neem persoonlijk contact op met Frank, onze karakterbeheerder.

Je online inschrijving is pas bevestigd als het deelnamegeld is overgemaakt op rekening NL04ABNA0402840615 ten name van Vereniging Fanaat.

Vermeld daarvoor:
– Je eigen naam
– “7realms Mei 2014”
– “PC / NPC / Crew” (welke van toepassing is)
– “Xtra card / Fanaat lid / ProDeo lid” (als dat van toepassing is)
– “TAB <bedrag>” (als je alvast een tabkaart wilt)

Wat krijg ik daarvoor?
Natuurlijk krijg je hiervoor deelname aan een geweldig goed evenement en de mogelijkheid tot overnachten op locatie. Daarnaast zal er een ontbijt en een avondmaaltijd op zondag, alsmede een ontbijt op maandag geregeld worden, in het thema van het evenement. Dit is allemaal inbegrepen in de prijs.
Het eten wordt georganiseerd in samenwerking met de op LRP catering gespecialiseerde stichting Yurth van Bleda.

Tijdens het gehele evenement zal er tevens een bar aanwezig zijn waar je lunch, snacks en dranken kunt verkrijgen. Hier kan je een tabkaart voor kopen.

Voor de mensen die meehelpen met de opbouw op zaterdag en voor de mensen die op maandag blijven om te helpen met afbouwen zal er avondeten geregeld worden.

Met vriendelijke groet,

Het 7realms spelleiding team

Martijn Verwegen
Anne Van der Ham
Anja Jansen
Lennart Quispel
Frank Vermeulen