7Realms 24 Februari 2018: Onzekere Oraties van Pochende Politici

Beste spelers, NPCs en geïnteresseerden,

Wij willen jullie van harte uitnodigingen voor onze 7Realms Live RolePlaying (LRP) activiteit van 24 februari in de drakenkelder te Enschede, georganiseerd door stichting Fabel. Dit zal de vijftiende activiteit van 7Realms zijn.

De activiteit is genaamd: “Onzekere Oraties van Pochende Politici”

Het verhaal gaat verder enkele dagen na het verhaal van de vorige activiteit. Nieuwe karakters en NPC’s zijn meer dan welkom.

IC gedeelte:
Na de hernieuwing van de geloften van Melior en Meliora verdwenen de roerige tijden als sneeuw voor de zon. De rust keert terug in Dennewold, en het tweetal bemoeit zich zoals beloofd niet met het dagelijks leven in het dorp. De enkele merkbare aanwijzingen van de nabije locatie van het koppel is de passage van een gezant die de dagelijkse boodschappen voor zijn of haar rekening neemt.

Een paar dagen verstrijken op deze manier. Sommige dorpelingen die tijdens het vernieuwen van Melior en Meliora’s geloften de benen namen en behoedzaam bivakkeerden in het woud nabij Dennewold, komen zo nu en dan nieuwsgierig kijken hoe de status in het dorp is, en enkelen nemen zelfs voorzichtig weer hun plaats in binnen het normale dorpsleven.

Een week nadien komt er een bode langs in Dennewold, met een oproep voor eenieder die het hoort of leest. Zelfs de best verstopte woudloper kan niet ontkomen aan de oplettende ogen van de bode; het woud werkt op een mysterieuze wijze, zoals ze zeggen. De bode brengt een uitnodiging:

•.¸¸.•*¨*•.¸¸.•

Geachte (ex)bewoner van Dennewold,

Ik, Jonkvrouwe Noellia Co’Ward, rijkskanselier van Dolaan, ambassadeur van het VERDER Instituut en tekenaar ende getuige van de ratificatie van de vrede tussen Dolaan en Orians, nodig u allen bij deze uit voor een belangrijke bijeenkomst.

Namens VERDER zou ik u gaarne willen verzoeken om voor de middag na de eerstvolgende nieuwe maan zich te begeven naar Taveerne den Ruijghe Osch, in het dorpje Berkenris, 5 uur lopen ten noord-oosten van uw locatie. U bent genodigd voor een politieke bijeenkomst waarin wij onze zorgen willen uitten over de situatie betreffende de vrijstad Dennewold. Vreemde verhalen zijn ons ter oren gekomen en tezamen met u willen we kijken hoe ernstig deze situatie is en welke acties er nodig zijn om de eventuele schade te beperken en toekomstige problemen te voorkomen.

Uw aanwezigheid is zeer gewenst en u kunt natuurlijk rekenen op hoogwaardig voedsel, een bed waardig voor uw tijdelijke status als Politiek Diplomaat en natuurlijk uitstekend vermaeck voor in den avonde.

Hoogachtend, Namens het Vreedzame Elitaire Relaties Der Erkende Rijken Instituut.

Dolaans Rijkskanselier
Jonkvrouwe Noellia Co’Ward

•.¸¸.•*¨*•.¸¸.•

OC gedeelte:

LRP is een kruisvorm van improvisatietheater en rollenspel waarin je zelf een karakter verzint en vervolgens in de huid kruipt van het door jouw verzonnen personage.

Site met meer informatie, regels en verhaal? www.7realms.nl. Houd ook onze facebook groep in de gaten voor het laatste nieuws!

Datum en tijd:
Van: Zaterdag 24 februari 12:00
Tot: Zaterdag 24 februari 00:00 (ongeveer)
– NPC’s en crew die helpen met opbouwen zijn welkom vanaf 09:00*.
– Inchecken kan vanaf 12:00.
– We gaan ~14:00 daadwerkelijk beginnen.
*NPC’s mogen ook iets later komen, dit is immers erg vroeg voor de niet-Enschedeërs. Laat ons even weten wanneer je komt als je dit vooraf weet.

Locatie:
Drakenkelder, De Hems 10, 7522NL Enschede (Bastillegebouw)

Prijs:
De standaard prijs is 15 voor spelers, NPC en crew.
Betaling na zaterdag 10 februari 2018 kost 5 euro extra

Dit komt neer op de prijzen in onderstaande tabel:

Betaling op of voor 10 februari 2018
Speler / NPC / Crew: 15 Euro

Betaling na 10 februari 2018
Speler / NPC / Crew: 20 Euro

Na woensdag 21 februari sluit de inschrijving, het is in principe dus niet mogelijk je na deze datum in te schrijven of aan de poort een inschrijving te regelen.

Hoe vroeger je je inschrijft, hoe meer mogelijkheid de spelleiding heeft om in te gaan op het achtergrondverhaal en persoonlijk plot van jouw PC karakter, of voor de NPCs een karakter aan te passen of te kiezen die past bij jouw speelstijl, persoonlijkheid en voorkeuren (die je aan kan geven op het inschrijfformulier).

Stuur karakters, achtergronden, vragen en wensen op naar ons SL e-mailadres sl@7realms.nl of vraag het persoonlijk aan Frank, onze karakterbeheerder.
Deze gegevens zouden wij graag vóór de activiteit ontvangen om de incheck snel te laten verlopen.

Schrijf je in via deze link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSch0m080GF6NeY2ZF40qrArPRtd0z4188tXST-9Wn0r6zRyiA/viewform

Let op!
Je online inschrijving is pas bevestigd als het deelnamegeld is overgemaakt op rekening NL28 RABO 0191 8364 51 t.n.v. Stichting Fabel te Enschede.

Vermeld daarvoor:
• Je eigen naam
• “PC / NPC / Crew” (welke van toepassing is)
• “7realms eendaagse 2018”
• “Unioncard / Fanaat lid / ProDeo lid” (als dat van toepassing is)

Je kan bij je inschrijving ook gelijk een tabkaart aanvragen door 5, 10 of 20 euro extra over te maken en in de omschrijving “TAB<bedrag>” toe te voegen, dit scheelt tijd bij de incheck.

Wat krijg je daarvoor?
Natuurlijk krijg je hiervoor deelname aan een geweldige activiteit en een avondmaaltijd op zaterdag. Dit is allemaal inbegrepen in de prijs.

Tijdens het gehele activiteit zal er tevens een bar aanwezig zijn waar je snacks en dranken kunt verkrijgen**. Hier heb je een tabkaart voor nodig, die contant aan de bar en vooraf bij de inschrijving te koop zijn. Deze tabkaarten zullen in persoonlijk beheer van de speler zijn.

**Het meenemen van eigen drank is niet toegestaan.

De mensen die meehelpen met de opbouw op vrijdag en voor de mensen die op zondag blijven om te helpen met afbouwen zijn we zeer dankbaar. Geef je op bij de spelleiding als je daarmee wilt helpen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *