7 Realms 1-3 Mei 2015: Zorgeloos naar het Zegenfeest van de Zevende

Beste spelers, NPCs en geïnteresseerden,

Wij willen jullie van harte uitnodigingen voor onze 7Realms Live RolePlaying (LRP) activiteit op 1 mei tot 3 mei op ons vaste terrein in Eibergen, georganiseerd door stichting Fabel in samenwerking met spellenvereniging Fanaat en met theatersportvereniging ProDeo, en gesteund door cultuurkoepel Apollo. Dit zal de zevende activiteit van 7Realms zijn.

De activiteit is genaamd: “Zorgenloos naar het Zegenfeest van de Zevende”

IC gedeelte:
Na een korte, milde winter, net genoeg om de wegen te sluiten en het woud in slaperige sneeuw te dompelen, lijkt eindelijk de lente te zijn aangebroken na een bewogen jaar in Dennewold. Veel eerder dan normaal beginnen de bloemen te bloeien, zijn de bomen weer fris en groen aan het ontknoppen, en dartelen de eerste lammetjes al vrolijk in de weides van het dorp. Het is nog een aantal dagen voor het feest van Sint Lucius, wanneer de lente officieel begint en daarmee een nieuw gezuiverd jaar zal aanbreken. Dit kan niet anders dan een gezegend nieuw jaar worden, en niets lijkt de voorbereidingen voor het feest in de weg te staan.

De vroege lente is zeker ook in het woud te merken. De geuren zijn intenser als ooit tevoren en het lijkt alsof sommige bomen nu al besluiten om in bloei te gaan. En hoewel de nachten nog lang zijn lijkt het alsof de schemer en de dageraad langer duren als normaal. Het is alsof het woud zelf al het licht probeert vast te houden in een prachtig schouwspel van kleur en haast zichtbaar zoete geur. Iedere dag breken de dauwdruppels het licht als diamanten en doen de boomstammen fonkelen. Zelfs de fae lijken rustig en beheerst, een enkele keer zelfs behulpzaam. Ze glimlachen en zwaaien naar eenieder die ze in het woud zien in deze uren, en wijzen de herbalisten soms zelfs op bijzondere kruiden, altijd precies wat nodig is of gezocht wordt. In de nacht is het woud stil en kalm, waardoor zelfs de rustgevende middernachtelijke lofzang van het klooster soms gehoord kan worden.

De wapenstilstand tussen Dolaan en Orians heeft in het dorp zeker de winter doorstaan. Nu de wegen weer open zijn heeft iedereen de goede moed dat de verhoudingen enkel maar zullen verbeteren. Immers met zo’n heerlijke lente zal elk streven naar vrede zeker gezegend zijn door alle zeven. Er wordt zelfs al gesproken over een mogelijk algehele vrede tussen de twee rijken en het gerucht gaat dat zowel de Philosophus als de Keizer deze tijdens het feest van Sint Lucius in Dennewold zullen komen tekenen. Immers wat zouden anders al deze toeristen en bezoekers uit deze twee rijken hier kunnen komen betekenen?

OC gedeelte:

LRP is een kruisvorm van improvisatietheater en rollenspel waarin je zelf een karakter verzint en vervolgens in de huid kruipt van het door jouw verzonnen personage.

Site met meer informatie, regels en verhaal? www.7realms.nl. Houd ook onze facebook groep in de gaten voor het laatste nieuws!

Datum en tijd:
Van: Vrijdag 1 mei 18:00
Tot: Zondag 3 mei 16:00

– NPC’s en crew die helpen met opbouwen zijn welkom vanaf 12:00.
– Inchecken kan vanaf 18:00.
– We gaan ~20:00 daadwerkelijk beginnen.

Locatie:
Scoutingterrein Skoltaro, Oude Needseweg 3, Eibergen.

Overnachten:
We verzoeken deze activiteit aan alle spelers om een (IC of OC) tent mee te nemen. Neem contact op met ons als je geen eigen tent hebt en niet bij iemand anders een plek in een tent kan regelen.
Crew, NPCs en mensen met speciale behoeftes (die daarvoor contact met ons kunnen opnemen), kunnen binnen slapen. Neem dan slaapspullen zoals slaapzak, luchtbed, kussen, of iets in die trend mee.

Prijs:
Helaas zijn de kosten van het terrein en het busje gestegen en daarom zijn de deelname gelden verhoogt.

– De standaard prijs is 57,50 voor spelers en 45 voor NPC en crew.
– Spelers met een Unioncard of Campuscard krijgen 2,50 korting*
– Leden van Fanaat & ProDeo krijgen 5 euro extra korting
– Betaling na 6 April kost 5 euro extra

Dit komt neer op de prijzen in onderstaande lijst (tabellen werken niet goed op FB):

===Betaling op of voor 6 april 2015===
Speler
Standaard 57,50
met Unioncard* 55
Fanaat&Prodeo 50

NPC/Crew
Standaard 45
met Unioncard* 45
Fanaat&Prodeo 40

===Voor betaling na 6 april 2015===
Speler
Standaard 62,50
met Unioncard* 60
Fanaat&Prodeo 55

NPC/Crew
Standaard 50
met Unioncard* 50
Fanaat&Prodeo 45

*De Unioncard is de sport & cultuur kaart van de Universiteit Twente.

Na vrijdag 24 april sluit de inschrijving, het is in principe dus niet mogelijk je na deze datum in te schrijven of aan de poort een inschrijving te regelen.

Hoe vroeger je je inschrijft, hoe meer mogelijkheid de spelleiding heeft om in te gaan op het achtergrondverhaal en persoonlijk plot van jouw PC karakter, of voor de NPCs een karakter aan te passen of te kiezen die past bij jouw speelstijl, persoonlijkheid en voorkeuren (die je aan kan geven op het inschrijfformulier).

Stuur karakters, achtergronden, vragen en wensen op naar ons SL e-mailadres sl@7realms.nl of vraag het persoonlijk aan Frank, onze karakterbeheerder.
Deze gegevens zouden wij graag vóór de activiteit ontvangen om de incheck snel te laten verlopen.

Schrijf je in via deze link:
https://docs.google.com/forms/d/1FS0tJ6Yvok8QjGk6k8MrTo4Rolx-rM6w5RnPXJ5U0Rc/viewform

Let op!
Je online inschrijving is pas bevestigd als het deelnamegeld is overgemaakt op rekening NL28 RABO 0191 8364 51 t.n.v. Stichting Fabel te Enschede.

Vermeld daarvoor:
• Je eigen naam
• “PC / NPC / Crew” (welke van toepassing is)
• “7realms mei 2015”
• “Unioncard / Fanaat lid / ProDeo lid” (als dat van toepassing is)

Je kan bij je inschrijving ook gelijk een tabkaart aanvragen door 5, 10 of 20 euro extra over te maken en in de omschrijving “TAB<bedrag>” toe te voegen, dit scheelt tijd bij de incheck.

Wat krijg je daarvoor?
Natuurlijk krijg je hiervoor deelname aan een geweldige activiteit en de mogelijkheid tot overnachten op locatie. Daarnaast zal er een ontbijt en een avondmaaltijd op zaterdag, alsmede een ontbijt op zondag geregeld worden, in het thema van de setting. Dit is allemaal inbegrepen in de prijs.
Het eten wordt mede mogelijk gemaakt door de op LRP catering gespecialiseerde stichting Yurth van Bleda.

Het ontbijt zal om ~10:00 beginnen, en voor tijd-in op zaterdag & zondag richten we ons op ~11:00.

Tijdens het gehele activiteit zal er tevens een bar aanwezig zijn waar je lunch, snacks en dranken kunt verkrijgen**. Hier heb je een tabkaart voor nodig, die contant aan de bar en vooraf bij de inschrijving te koop zijn. Deze tabkaarten zullen in persoonlijk beheer van de speler zijn.

**Het meenemen van eigen drank is niet toegestaan.

Voor de mensen die meehelpen met de opbouw op vrijdag en voor de mensen die op zondag blijven om te helpen met afbouwen zal er avondeten geregeld worden.

Met vriendelijke groet,

Het 7realms SL-team

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *